T. 972 146 160
M. 696 403 181
març
15

L’escala com a element central

La lleugeresa de l’escala que connecta els dos nivells de la casa, feta de planxa d’acer i forrada de parquet de fusta de roure i tancada amb vidre en tota la seva alçada.

L’escala com a element central

Accediu al contingut clicant en les imatges.

L’escala com a element central

Desde l´entrada principal
La lleugeresa de l’escala que connecta els dos nivells de la casa, feta de planxa d’acer i forrada de parquet de fusta de roure i tancada amb vidre en tota la seva alçada. Ens permet que es converteixi en l’element d’unió i integració entre ambdues plantes. A la planta baixa el sota escala lliure permet una ampliació molt considerable molt adient per la modularitat de la cuina, i integra en un únic espai tot el saló-cuina-menjador.
Des del rebedor, accedim gràcies al dos espaiosos dormitoris i al bany amb una major comoditat, el plantejament permet que les seves alçades siguin més compensades. La seva transparència confereix una solució ideal per aprofitar tant l’amplitud com la connexió d’estils entre les diferents estances. L’element troncal de la casa ha passat de ser una peça arraconada i fosca a un element central que aporta la llum necessària que necessitava tot l’apartament.

L’equip d’interiorisme de Verquivall ens va plantejar les diferents propostes fins arribar al plantejament final que ha revitalitzat el nostre apartament.Marc Martinez

Deixa la teva resposta